Aark

skilt-1Aaskov rideklub (AARK) er en mindre rideklub beliggende i Sdr. Felding i naturskønne omgivelser tæt på Svanholm Sø. Med denne naturskønne beliggenhed med mulighed for rideture i den nærliggende skov, – store, tørre folde til hestene beliggende omkring rideklubben, en dejlig 20×60 ridehal, udendørs dressurbane og springbane byder vi dig og din hest velkommen..!

I Aaskov rideklub lægger vi vægt på godt sammenhold, hvor rideglæde og trivsel er i højsædet for både hest og rytter..!

Vi tilbyder bl.a. opstaldning og rideundervisning, – og har jævnligt flere arrangementer med heste på plakaten. Her kan bl.a. nævnes tema-dage, hestedage, ridelejre, stævner samt andre spændende aktiviteter – med både hest og rytter i fokus..!