Halvpart

Betaling vil være pr. måned og overføres via onlinebetalings systemet på holdtilmelding.

Pris pr. måned                                                       kr. 880,-

Det får du:

– Mulighed for at have hesten som din egen i weekender, ferier og helligdage.

– Rideundervisning – 2 valgfri holdundervisning i dressur og spring.

– Indblik i hestens pasning og pleje.

– Ansvar for at vedligeholde hestens udstyr og boks.

– Mulighed for at deltage i særlige events for dig og staldens andre halvparter.

Som halvpart forpligter du dig til at holde hestens boks ren og tør, du kan blive vist hvordan vi holder vores bokse…spørg  hvis du er i tvivl. Er du over 18 år indgår du i staldvagtsordningen,  en lørdag eller søndag.

I weekender, helligdage og ferier må du ride hesten 1. time om dagen, dog må du ikke springe (med mindre der er arrangeret event hvor der er kyndig underviser).Du må longere, du må lave HMS, du må tage til stævner, du må ride ud i naturen hvis du har følgeskab…osv.

Der skal gives 1 fridag til hesten i weekender og ferier.

Rideklubben betaler alle udgifter til dyrlæge, smed, foder etc. Såfremt hesten bliver syg, kan der ikke forventes ridning, udover dine 2 ugentlige undervisningstimer, på en anden hest/pony.

  • Hvad skal jeg kunne..?

Du skal som minimum kunne ride let øvet for at kunne få halvpart, da du selv skal kunne strigle hesten, sadle den op og motionere hesten uden undervisers opsyn. Forældreopbakning er desuden af stor betydning for der må ikke rides, hvis der ikke er en voksen.

  • Ja tak, jeg er interesseret..

Der indgås en kontrakt mellem dig og rideskolen, med 1 måneds opsigelse for begge parter. Dog er det muligt for rideskolen at opsige kontrakten med dags varsel såfremt der opstår uforsvarlig opførsel overfor hesten.

Interesseret? Vi ser frem til at høre fra dig..!